Вийшов "Народний фронт": У Верховній Раді розпалася коаліція

За Конституцією парламент тепер має працювати до чергових виборів 27 жовтня.

У Раді розпалася коаліція. Ілюстрація: Главком.

Після виходу «Народного фронту» з парламентської коаліції вона офіційно припинила своє існування. Нова коаліція має сформуватися за 30 днів. Про це на засіданні 17 травня заявив спікер Ради Андрій Парубій, назвавши вихід «Народного фронту» «сумною новиною», передають Патріоти України.

«Сьогодні коаліція депутатських фракцій «Європейська Україна» у Верховній Раді 8 скликання припинила свою діяльність», — сказав Парубій. Він закликав депутатів почати консультації для формування нової коаліції. «Нумо визнаймо, це була хороша коаліція», — закінчив спікер.

Депутат від «Народного фронту» Максим Бурбак, який оголосив про вихід фракції з коаліції, також закликав фракції державницької ідеології негайно розпочати консультації для підготовки нової коаліції. За Конституцією в парламенті тепер формується нова коаліція, парламент працює до чергових виборів 27 жовтня, уряд та прем'єр працюють до нового скликання Ради.

Джерело: Громадське.ua

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно