"Вихлоп - 2 секунди розрив": Казанський показав, як окупований Донецьк обстрілюють російські військові (відео)

Журналіст Денис Казанський оприлюднив думки мешканців окупованого Донецьку, які підтверджують той факт, що місто обстрілюють росіяни. Про це він написав у фейсбуці, передають Патріоти України.

Казанський зазначив: "Сьогодні по Донецьку цілий день завдавали артударів. Причому самі жителі фіксують, що стріляють практично із самого Донецька. На відео здивованого донеччанина чітко чутно мінус - і відразу приліт через 2 секунди.

Ситуація просто один на один із тією, що була в Луганську у 2014. По центру Донецька б'ють із території, підконтрольної окупантам. Вихідні з лінії фронту не було б чути у центрі міста".

Журналіст продовжив: "Навіть ДНРівці визнають, що діється щось незрозуміле (хоча насправді зрозуміле).

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...