Викладач Академії сухопутних військ помер від поранень, яких зазнав під час російського ракетного удару по Яворівському полігону (фото)

На Львівщині сьогодні в останню путь провели підполковника Юрія Кожухара – старшого викладача кафедри тактики Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Офіцер помер 26 березня внаслідок поранень, яких зазнав під час російського ракетного удару по теренах Яворівського полігону 13 березня. Про це інформують Патріоти України із посиланням на сторінку Академії у фейсбуці.

Юрій Кожухар уродженець Кіровоградської області. З 1991 року до 2003 року проходив військову службу у Раві-Руській, згодом у Старичах, Рівному та Львові. Брав участь у бойових діях в зоні АТО/ООС на командних посадах у бригадах ЗС України. Згодом готував майбутніх офіцерів у Національній академії сухопутних військ.

Поховали офіцера на міському кладовищі міста Рава-Руська.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...