"Виключно політичне рішення": Захисник Стерненка прокоментував висунення активісту підозри в навмисному вбивстві

Адвокат назвав заяву слідства про те, що активіст добив нападника, внаслідок чого той загинув, «фантазіями слідчого і нового прокурора».

Повідомлення про підозру в умисному вбивстві активіста Сергія Стерненка є «виключно політичним рішенням», заявив його адвокат Віталій Коломієць, інформують Патріоти України.

«Змінилася політична ситуація в Офісі генерального прокурора і Службі безпеки України буквально в останні декілька тижнів. Виключно політичним є рішення, тому що юридичне рішення незалежного прокурора в цій групі <...> — це те, що ця підозра була відмовлена з обгрунтуванням на 12 чи 13 сторінок, які виклав керівник групи прокурорів у цьому провадженні і відмовив слідчому в погодженні цього повідомлення про підозру», — розповів він.

За словами Коломійця, потім цей прокурор був «зміщений», що дало можливість пред’явити Стерненку підозру в умисному вбивстві і незаконному носінні холодної зброї. Крім цього, адвокат назвав заяву слідства про те, що активіст добив нападника, внаслідок чого той загинув, «фантазіями слідчого і нового прокурора». Коломієць пообіцяв звернутися до Державного бюро розслідувань через, за його словами, завідомо неправдивий висновок члена експертної комісії.

Джерело: Радіо НВ

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...