Виклик для Зеленського: США назвали умову, за якої продовжать давати Україні військову допомогу

США прагнуть від України зрушень у боротьбі з корупцією. За наявності таких готові й надалі надавати українській стороні військову допомогу. Про це заявив віце-президент США Майкл Пенс під час спільної пресконференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Варшаві, передають Патріоти України.

Віцепрезидент відзначив, що США міцно стоять на боці України й надалі будуть підтримувати її територіальну цілісність і суверенітет. Однак очі на стан боротьби з корупцією не закриватимуть.

"Цей процес повинен бути читабельним для американців. Президент Трамп хоче бути упевненим, чи ці гроші спрямують на інвестиції, які посилять безпеку й стабільність України", – пояснив він. За словами Пенса, Володимир Зеленський вже повідомив про 200 законодавчих ініціатив у сфері боротьби з корупцією. Цю інформацію віцепрезидент передасть главі Білого дому.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...