"Викликає велике занепокоєння": У Кремлі зробили нову заяву про прорив "ДРГ" у Бєлгородську область та мету війни з Україною

У Кремлі зробили нову заяву про прорив "ДРГ" у Бєлгородську область та мету війни з Україною. Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що ці події викликають "велике занепокоєння", передають Патріоти України.

За його словами, "спецоперація продовжується, щоб не допускати такого надалі". Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

"Безумовно, те, що вчора сталося, викликає глибоке занепокоєння, це вкотре підтверджує, що українські бойовики продовжують свою діяльність проти нашої країни, це вимагає від нас великих зусиль", – сказав Пєсков.

Крім того, відповідаючи на запитання про росіян у складі "ДРГ", що напала на Бєлгородську область, він заявив, що це "українські бойовики".

"Це українські бойовики з України. В Україні живе багато етнічних росіян. Але все одно вони є українськими бойовиками. Ось із цього і треба виходити, а наші спеціальні відомства зараз, звичайно, з'ясовуватимуть, хто мав до цього стосунок", – сказав Пєсков.

Водночас проводити спеціальне засідання Ради безпеки щодо ситуації в Бєлгородській області не планується. За словами Пєскова, ближче до кінця тижня відбудеться планове.

"Цього тижня, ближче до кінця тижня, напевно, регулярна нарада відбудеться, але спеціальної у планах немає", – сказав речник диктатора. При цьому Пєсков очікує, що Путін на регулярній нараді з Радбезом може торкнутися теми "атаки диверсантів".

Ситуацыя складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 в Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...