"Викликає великий інтерес": Богдан розповів подробиці допиту в ДБР (відео)

Під час допиту екс-глави Офісу президента України Андрія Богдана в Державному бюро розслідувань йшлося про членів ПВК "Вагнера". Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Відзначається, що у відповідь він порекомендував викликати до правоохоронців учасників наради у президента, де і було прийнято рішення про скасування спецоперації. Богдан також висловив надію, що люди, які брали негативну участь в цій історії, будуть покарані. Богдан додав, що його недавнє інтерв'ю викликає великий інтерес у правоохоронних органів.

Своєю чергою прес-служба ДБР повідомила, що Богдана допитували як свідка про відомі йому обставини можливих контактів українських чиновників з російськими органами влади, про які він повідомив в своєму інтерв'ю одному з українських видань.

"Метою допиту було з'ясування наявних у свідка достовірних даних і підтвердження здійснення українськими чиновниками можливих протиправних дій на користь іншої держави", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Богдан заявив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...