Викликайте санітарів до Білого дому: Трамп знов не втримався від скандалу, обізвавши Байдена фейковим президентом

Гідно піти, як джентльмен, це не про Дональда Фредовича. 45 президент США на останок ще раз підтвардив свою репутацію скандальної та неадекватної людини.

Все ще чинний глава Сполучених Штатів Америки, котрий доживає свої останні дні у Білому домі, обізвав у twitter Джо Байдена фейковим президентом, а вибори у США назвав гіршими, ніж в Афганістані, зазначають Патріоти України. За словами Дональда Трампа, обраний президентом США Джо Байден – фейковий глава держави через голосування поштою, яке він без всіляких на то підстав і всупереч контрольним перевіркам вважає фальсифікованим.

"Молодий військовий, служив в Афганістані, сказав мені, що вибори в Афганістані набагато безпечніші і кращі, ніж вибори 2020 року в США. Наші з мільйонами і мільйонами відправлених поштою бюлетенів були схожі з виборами в країні третього світу. Фейковий президент!" - написав Трамп.

Twitter позначив висловлювання Трампа посиланням, за яким пропонується дізнатися про безпечність процедури голосування поштою.

Нагадаємо, 23 грудня Трамп ветував військовий бюджет США на 2021 рік, який включає військову допомогу Україні та санкції проти РФ, зокрема розширені санкції проти російського газопроводу "Північний потік-2".

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...