"Виконайте свою обіцянку": Посол України в Німеччині закликав ізолювати Росію у разі розширення агресії

Посол України Андрій Мельник закликав Німеччину ізолювати Російську Федерацію, якщо вона наважиться розширити свою агресію в Україні. Зокрема, він попросив ввести нові посилені санкції і повністю розірвати економічні відносини з Росією. Про це він заявив в інтерв'ю німецькій медіагрупі Redaktionsnetzwerk Deutschland, передають Патріоти України.

"Україна очікує, що уряд Німеччини "нарешті виконає обіцянку, дану на саміті НАТО в Бухаресті у 2008 році, і прийме Україну в альянс якомога швидше", - заявив він.
Також посол закликав владу ФРН "відкласти відмовки" і допомогти Україні зміцнити свою обороноздатність, а також модернізувати збройні сили країни. Дипломат підкреслив, що Київ чекає якнайшвидшого вступу країни в НАТО і Німеччина, яка, за його словами, є одним з чотирьох найбільших експортерів зброї у світі, має нарешті підтримати Україну в галузі обороноздатності і модернізації армії.

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...