Використовується для спецзв’язку: Кіберспеціалісти ГУР атакували сервер Міноборони РФ

Кіберспеціалісти Головного управління розвідки Міністерства оборони України атакували сервер російського Міноборони, який використовувався для спецзв’язку між підрозділами відомства. Про це йдеться у повідомленні ГУР у вівторок, 30 січня, передають Патріоти України.

Внаслідок атаки на розташований у Москві сервер обмін інформацією всередині міністерства припинили. У ГУР зазначили, що програмне забезпечення, яке «поклали» українські спеціалісти, було визнане ФСБ РФ як таке, що відповідає державним стандартам захисту інформації.

Вказане ПЗ встановлювали на різних стратегічних об'єктах державного сектору країни-агресора. 27 січня у ГУР повідомили про атаку на ІТ-інфраструктуру компанії IPL Consulting, яка спеціалізувалася на впровадженні інформаційних систем у промисловості РФ.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...