Викрита чергова гидота Х*йла": Росія намагалась перекласти відповідальність за втручання у американські вибори на Україну, - New York Times

Це була спецоперація російських спецслужб


Росія в ході спецоперації намагалася перекласти провину за втручання в вибори США у 2016 році на Україну. Так, американська розвідка переконана, що з 2017 року росіяни поширюють суміш уже спростованих конспіративних теорій разом з реальними фактами для того, щоб навести на думку, що Київ, а не Москва, відповідальний за зломи комп’ютерів Демократичної партії та інші спроби втручання? повідомляють Патріоти України з посиланням на The New York Times.

У США вважають, що оскільки до України були претензії щодо втручання у вибори, то спецоперація росіян вдалася. При цьому американські спецслужби вважають, що в міру наближення президентської кампанії в США Москва "може подвоїти зусилля".

Звинувачення на адресу Києва грунтуються на заявах усього кількох українців, котрі відкрито критикували Трампа у 2016 році. Проте ця критика - лише -точкові удари в порівнянні з втручанням Москви, "коли Путін наказав військовим та розвідувальним органами проводити широку кампанію впливу на американські вибори.

За даними видання, спецслужби РФ передавали певну інформацію "впливовим росіянам та українцям, котрі використовували низку посередників (олігархи, бізнесмени та їхні партнери) - аби донести до американських політиків і навіть деяким журналістам, котрі, ймовірно, не знали про походження цих матеріалів".

Крім того, видання наголошує, що в поширенні дезінформації брав участь і сам президент РФ Володимир Путін, коли "почав публічно висувати брехливі теорії".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...