Вилучено $6 мільйонів: Холодницькому та керівництву НАБУ пропонували хабаря (фото)

Наразі детективами НАБУ проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на документування неправомірних дій осіб, що надавали неправомірну вигоду.

Детективи Національного антикорупційного бюро України задокументували факт надання колишнім високопосадовцем попередньої влади 6 млн доларів хабара керівництву НАБУ та керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це йдеться у повідомленні САП у Facebook, передають Патріоти України.

«Щойно за процесуального керівництва САП детективи НАБУ задокументували факт надання колишнім високопосадовцем попередньої влади за посередництва його «правої руки», високопосадовця управління ДФС у м. Києві та інших осіб, неправомірної вигоди керівництву НАБУ та керівнику САП за прийняття рішення про закриття кримінальної справи, у якій вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України. Вилучено 6 млн доларів США», - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що на даний час детективами НАБУ проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на документування неправомірних дій осіб, що надавали неправомірну вигоду. Попередньо їх дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України.




Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...