Вимагає нових вибачень. "Володимире Олександровичу, я був про вас зовсім іншої думки!": Кадиров розкритикував першу промову президента Зеленського

Ставленик Путіна на Північному Кавказі стверджує, що новий глава української держави зі старту почав вести себе по відношенню до Росії агресивно.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив , що його розчарувала інавгураційна промова нового президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

"Володимир Олександрович, я був про вас зовсім іншої думки. Думав, що успішний, досвідчений і відомий шоумен стане мудрим і тверезомислячих політиком, а ви відразу зазіхнули на чуже. Так добрі сусіди не роблять! Змушений розчаруватися в вас. А так не хотілося в перший же день ", - написав Кадиров у своєму Telegram-каналі.

Кадирова обурило, що Зеленський назвав Крим частиною України. Він додав, що Росія з півострова йти нікуди не збирається.

"Своїм завданням він назвав" повернення Донбасу і Криму ". Не буду нічого говорити про Донбас, видавлений безрозсудними діями керівництва України. А що стосується Криму, то півострів в березні 2014 року назавжди повернувся додому в Росію і нікуди йти не збирається! Зеленському та його майбутнім наступникам слід назавжди засвоїти, що Крим був, є і на віки віків буде складовою частиною Росії ", - пише глава Чечні.

"Росія відноситься до речей Києва про Крим, як до дитячих пустощів, а витівки іноді сильно дратують", - сказав він.

Глава Чечні пригрозив, що якщо б Росія мала намір захопити українські території, то Київ вже був би обласним центром РФ.

"Великий, гарний, квітуче місто! Але Росія цього не зробить ніколи! Ми поважаємо територіальну цілісність країни братнього українського народу! Нам чужого не треба, але і свого нікому не віддамо!", - заявив Кадиров.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...