Вимагає перевірити на держзраду: Пригожин офіційно звинуватив губернатора Санкт-Петербурга в співпраці з ЗСУ

Російський бізнесмен Євген Пригожин звинуватив губернатора Санкт-Петербурга Олександра Бєглова у співпраці зі Збройними силами України. Він подав позов до генпрокуратури РФ та ФСБ з вимогою перевірити Бєглова за статтею про державну зраду. Про це 13 листопада повідомила пресслужба Пригожина. Подробиці позову не розголошуються, передають Патріоти України.

У жовтні власник ПВК "Вагнера" публічно заявляв, що Бєглов нібито надає підтримку ЗСУ, від чого страждають окупаційна армія РФ та його найманці. У чому саме полягає підтримка Бєгловим, він не пояснив.

Конфлікту Пригожина з Бєгловим уже понад два роки. Пригожин не раз звинувачував губернатора Санкт-Петербурга в корупції та створенні злочинного угруповання, яке нібито контролює всі бюджетні сфери міста.

Зі свого боку Бєглов стверджує, що Пригожин сформував у Санкт-Петербурзі підконтрольну йому структуру ЗМІ та охоронних агентств.

За словами Бєглова, власник ПВК "Вагнера" навмисно приводив конкурентів до банкрутства і планував реформувати систему освіти так, щоб привести до банкрутства чинних комбінатів соціального харчування, які Санкт-Петербургу потім довелося б викуповувати в Пригожина.

Якщо не Байден, то й не Трамп: Хто в Америці прагне президентства Мішель Обами і яки ричаги вмикають,щоб розчистити дружині екс-президента доріжку до Білого дому

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:56

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада цього року. Поки основними конкурентами, як і у 2020 році, є Джо Байден та Дональд Трамп. Втім західним ЗМІ ширяться чутки про неостаточність такого стану речей. . Як пише німецьке видання Der Spie...

Потрібні кадри: Командувач Павлюк оголосив створення центру рекрутингу Сухопутних військ

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:48

В Україні буде створено рекрутинговий центр з укомплектування військових частин та підрозділів Сухопутних військ. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк у Telegram. «Враховуючи те, що нині безпілотні технології вирішують ни...