Вимагає повернути санкції: Американський сенатор заблокував призначення в Держдеп через будівництво "Північного потоку-2"

Плани американського сенату з утвердження кандидатів на важливі дипломатичні посади призупинені в зв'язку з запереченнями сенатора Теда Круза. Так, політик блокує всіх кандидатів від Держдепартаменту, щоб чинити тиск на адміністрацію Джо Байдена з приводу російського газопроводу «Північний потік-2». Про це інформують Патріоти України із посиланням на NBC News.

Зокрема, відомо, що тринадцять кандидатів, затверджених Комітетом з міжнародних відносин Сенату, знаходяться в невизначеному стані, оскільки Круз затримує повне утвердження Сенатом, з метою змусити адміністрацію скасувати свою відмову від санкцій щодо компанії, яка контролює будівництво трубопроводу. У більшій частині випадків кандидати будуть виконувати ролі, не пов'язані з політикою США відносно трубопроводу, по якому природний газ буде транспортуватися з Росії до Німеччини.

З тих, хто опинився в списку заблокованих - Бретт Холмгрен, який зараз очікує затвердження в якості помічника держсекретаря з розвідки, і Деніел Крітенбрінк, призначений на посаду помічника секретаря, який курирує справи Східної Азії і Тихого океану.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...