"Вимагаємо покарати винних!": Росія влаштувала демарш Фінляндії через спалений прапор РФ у Гельсінкі (фото)

Росія вимагає від Фінляндії притягнути до відповідальності осіб, які 6 грудня у Гельсінкі спалили прапор Росії. Про це заявило МЗС Росії у суботу, повідомляють Патріоти України.

У МЗС РФ зазначили, що вжили щодо фінської сторони "дипломатичний демарш", у ході якого було заявлено, що" подібні дії розглядаються в Москві як безпрецедентний неприпустимий акт наруги над державним символом нашої країни".

6 грудня під час масових демонстрацій у Гельсінкі, присвячених Дню незалежності Фінляндії, група осіб спалила прапор Російської Федерації. Кілька учасників ходи "612" спалили російський прапор перед воротами кладовища Хієтаніємі, після цього поліція попросила демонстрантів зупинитися.

Поліція Гельсінкі за підсумками акцій зазначила, що демонстрації в День незалежності пройшли спокійно, під час акцій також ніхто не був затриманий.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...