Вимагають "космічну" суму при арешті рахунків: Прокуратура просить для Порошенка арешт з заставою - усі подробиці

Печерський районний суд Києва продовжує обирати запобіжний захід колишньому президенту та народному депутату Петру Порошенку. Сторона обвинувачення просить суд арештувати Порошенка з альтернативною застави в 1 млрд гривень, зазначають Патріоти України.

"Прошу застосувати відносно Порошенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці у межах строку досудового розслідування..., визначити підозрюваному заставу в розмірі 1 млрд гривень", - сказав прокурор.

Також сторона обвинувачення просить суд накласти на нардепа Порошенка певні зобов'язання у випадку внесення застави:

  • здати свої паспорти;
  • носити електронний браслет;
  • прибувати за кожною вимогою до прокурора чи суду;
  • не відлучатися з Києва та Київської області без дозволу;
  • повідомляти прокурора та суд про зміну місця проживання.

Нагадаємо, Порошенку обирають запобіжний захід у справі про контрабанду вугілля з окупованих територій Донбасу. Разом з ним у справі фігурують нардеп Віктор Медведчук та колишній міністр енергетики Володимир Демчишин. Як відомо, сьогодні Порошенко повернувся в Україну після своєї поїздки за кордон.

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...