"Вимагають скласти мандат": Депутат Київради заявив про погрози з Офісу президента

Депутат Київської міської ради Ігор Опадчий заявив, що Офіс президента вимагає, щоб він склав мандат. Замість нього нібито хочуть «завести» в раду заступника міністра, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook він підкреслив, що пів року тому йому «передали привіт» з Офісу президента, де йому запропонували скласти мандат. Якщо ж він не погодиться, то йому погрожували «дуже неспокійним» життям, уточнив депутат.

«Офіс хоче завести наступного за мною кандидата у списку — чинного заступника міністра в уряді Зеленського. Їм потрібні нові кадри. Якщо ОП прибере мене — до Київради зайде їхня людина», — вважає депутат.

Він не називає імені того, кого нібито хочуть призначити на його місце. Однак, згідно з виборчими списками партії «Уда» на виборах 2020 року, після Опадчого у списку кандидатів від Деснянського району вказано Тимура Ткаченка. 27 вересня його призначили заступником міністра розвитку громад і територій України.

ЗСУ можуть утримувати території на Курщині ще кілька місяців: У Bloomberg пояснили, який план у Зеленського

четвер, 10 жовтень 2024, 22:55

США вважають, що Україна зможе утримувати територію в Курській області РФ ще щонайменше кілька місяців. Надалі ця територія може стати "важелем" у майбутніх переговорах з Москвою, передають Патріоти України. Про це пише Bloomberg. Американські чиновник...

"Ігнорує сучасні реалії": Прем'єр Румунії відповів на звинувачення Захарової про "плани Бухаресту" захопити Молдову

четвер, 10 жовтень 2024, 21:44

Прем'єр-міністр Румунії Марчел Чолаку у четвер, 10 жовтня, відповів на звинувачення речниці російського МЗС Марії Захарової про нібито «плани Бухаресту» анексувати Молдову. Про це повідомляє Romania Journal, передають Патріоти України. Чолаку підкресли...