Вимагають від родичів викуп, аби його не катували: Окупанти в Генічеську схопили хлопця

Російські військові на окупованих територіях Херсонської області продовжують тероризувати місцеве населення. У Генічеську окупанти викрали хлопця та вимагають від родичів викуп, інформують Патріоти України.

Хлопця затримали за порушення комендантської години

Місцеві жителі розповіли журналістам, що хлопця затримали після 22 години, коли в місті була оголошена комендантська година. За порушення комендантської години його відправили "на підвал" у будівлю 17 Вищого професійного училища.

Як повідомили місцеві, декілька днів поспіль знайомі хлопця збирали гроші та відносили їх окупантам як викуп. Усе для того, щоб росіяни не катували українця. Водночас окупанти не поспішають звільняти затриманого. Вони говорять, що зроблять це, коли захочуть.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...