Вимагали завдати ядерного удару по Вашингтону: Вулицями Москви пройшов божевільний марш (відео)

Праворадикальне російське політичне об’єднання НОД (“Национально-освободительное движение”) провело малолюдну, але доволі гучну ходу в столиці Росії. Люди під червоними та “колорадськими” прапорами скандували цитату Путіна та вимагали завдати ядерного удару по Вашингтону. Відео цього божевільного маршу, який відбувся ще увечері 10 листопада, опублікували в соцмережах, передають Патріоти України.

Як видно на опублікованих кадрах, кілька десятків людей, які мали на собі накидки у кольорах георгіївських (так званих “колорадських”) стрічок, крокували вулицями Москви, вигукуючи гасла із закликом завдати удару ядерними ракетами “Сармат” по “центру ухвалення рішень”. Марш мав відповідну назву — “На Вашингтон”.

В руках учасники ходи, окрім радянських та “колорадських” прапорів, тримали плакати із написами, які дублювали гасла, які вони вигукували під час маршу: “Бий, “Сармат”, по містах ворога! Ворог – США”, “По центру ухвалення рішень! На Вашингтон”, “Польотні завдання в ракету “Сармат” — Вашингтон”.

Серед гасел була й цитата недавньої заяви Путіна: “Ми як мученики потрапимо до раю! А вони просто здохнуть”. Під час ходи її учасники гучно били в барабани, а наприкінці маршу в голову колони винесли картонний макет російської ядерної ракети “Сармат”.

Праворадикальний рух НОД у Росії не має статусу юридичної особи, але у 2016 році його учасники брали участь у виборах до Держдуми РФ. У 2020 році рух НОД проводив активну агітацію за проведення загальноросійського голосування щодо поправок до Конституції, відповідно до яких Путін отримав можливість знову балотуватися на посаду президента Росії.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...