Вимагав разом зі спільниками данину у $600 тисяч: Спливли нові деталі скандалу з нардепом "Юзіком"

Керівник Нацполіції Дніпропетровщини та нинішній керівник Криворізького відділу поліці розмовляли з нардепами Володимиром Захарченком, Владленом Неклюдовим, Юрієм Кисілем, Оленою Криворучкіною та Юрієм Корявченковим.

Виключений з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков розповів про неопублікований фрагмент аудіозапису розмови своїх колишніх колег з поліцією Кривого Рогу, де нардепи вимагають від правоохоронців віддавати їм щомісяця $600 тисяч. Подробиці екс-нардеп розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Я б дуже хотів послухати повний запис розмови. Наскільки я знаю (мені написала людина, що її і скинула), надалі йдеться про те, що ці шість депутатів вимагатимуть щомісячну плату 600 тисяч доларів із криворізької поліції. Можливо тому, що шість осіб і по 100 тисяч на кожного. Було б цікаво, чи відреагує президент на те, що відбувається, і як намагатиметься відвести скандал", - сказав Поляков.Антон Поляков. Фото: Деловая столица.Зустріч нардепів і поліцейських відбувалася у ресторані-готелі "Околиця" за адресою вул. Купріна, 134 у Центрально-Міському районі. Керівник Нацполіції Дніпропетровської області Володимир Огурченко та нинішній керівник Криворізького відділу поліції Сергій Лукашов розмовляли з нардепами від "Слуги народу" - Володимиром Захарченком, Владленом Неклюдовим, Юрієм Кисілем, Оленою Криворучкіною, В'ячеславом Медяником та Юрієм "Юзіком" Корявченковим.

Двоє із співрозмовників уже стали учасниками скандалів. Олена Криворучкіна під час пленарного засідання Верховної Ради вела інтим-листування, а В'ячеслав Медяник переписувався із бізнесменом Олександром Яровим, якому обіцяв вирішити всі проблеми через свою юридичну фірму та допомогти домовитися з прокурорами. На зустрічі також була присутня дружина Юрія Корявченкова Тетяна.

Джерело: Обозреватель

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...