Винен українцям $5 млрд: Милованов порадив Зеленському стягнути кошти на боротьбу з кризою із боржника-Коломойського

В той час коли уряд збирається витягнути з держбюджету 50 млрд гривень, обезкровлюючи десятки напрямків життєдіяльності держави, лише Коломойський з партнерами залишаються винними близько 150 млрд гривень. Слушна нагода сплатити по боргам, рятуючи життя.

Гроші на підтримку людей і бізнесу в умовах "коронавірусної кризи" можна було б взяти у екс-власників збанкрутілих банків, котрі залишаються винними українцям мільярди й мільярдів гривень. Про це у Facebook написав колишній міністр економіки Тимофій Милованов, зазначають Патріоти України.

"Гроші на підтримку людей та бізнесу можна було б взяти у колишніх власників збанкрутілих банків. Вони винні десятки мільярдів гривень. Тільки в Приватбанку оцінка суми виведених грошей сягає більше 5 млрд доларів. А є десятки інших банків", - підкреслив екс-міністр.

За його словами, для повернення цих грошей потрібна системна робота з колишніми власниками через правоохоронні органи, суди та державні органи влади.


"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...