Винними вже "призначили" ЗСУ: У Міноборони Росії "анонсували" удари по Зміївській ТЕС

У міністерстві оборони країни-агресора РФ анонсували можливі удари по Зміївській ТЕС, розташованій у Харківській області. Там традиційно заявили, що це Збройні сили України нібито хочуть обстріляти об'єкт, передають Патріоти України.

Заяви російського міноборони процитували пропагандистські ЗМІ РФ. Зазначимо, що окупанти вже не вперше заздалегідь звинувачують Україні в тому, що хочуть зробити самі.

"Українські військові хочуть обстріляти Зміївську ТЕС у Харківській області й звинуватити РФ у невибіркових ударах по цивільній інфраструктурі", – йдеться у повідомленні.

У РФ також попередили, що якщо об'єкти теплової електростанції будуть зруйновані, без електроенергії залишиться населення Харківської, Полтавської та Сумської областей.

Також у міноборони РФ видали заяву про те, що українські військові нібито готують хімічну атаку на Донеччині. Окупанти сказали, що на коксохімічному заводі в Авдіївці ЗСУ нібито замінували ємності з токсичними речовинами і хочуть підірвати їх у випадку наближення військ РФ, щоб "отруйною хмарою, що утвориться, затримати їхній наступ".

Там додали, що "цей факт планується використовувати для звинувачення РФ у застосуванні хімічної зброї".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...