"Виникає питання": Мусієнко пояснив, чому Україна перестала бити по Москві

Минулого року Україна завдавала дронами по Москві для підняття українського морального духу та деморалізації окупантів, заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко, передають Патріоти України.

"Москва нині дуже добре прикрита системами протиповітряної оборони. Відповідно, аби їх проходити, треба застосовувати більше засобів. Тільки для того, щоб відвернути увагу ППО, треба нам значну кількість дронів застосувати. І тому тут виникає закономірне запитання – чи не доцільніше нам їх скеровувати на склади у Воронезькій області, завод під Тамбовом чи завод ВПК на іншій місцевості", – пояснив експерт.

Він також додав, що подібні удари мають вищу результативність і Україна таким чином може зберегти більшу кількість дронів для подальших атак.

"Поки що варто концентруватися на цілях, на яких концентруються наші Сили оборони у різних куточках території РФ. Починаючи від прикордоння – Краснодарський край, Курська область, Бєлгородська. І закінчуючи Татарстаном тощо. Цілей є дуже багато. І якщо на завод, де є 2000 людей, вони не виходять на роботу, то це теж деморалізуючий фактор", – додав Мусієнко.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...