"Випадковостей таких не буває": Кадировці вбили російських військових на блокпосту і "вибили" для себе привілеї

У тимчасово окупованих містах України кадировці продовжують знущатися над російськими окупантами. Загарбники, підпорядковані главі Чечні Рамзану Кадирову, заради розваги знищили блокпост з солдатами РФ. При цьому покарання кадировці не понесли. Про це повідомив військовослужбовець російської в/ч 72155, його історію опублікували на каналі MobilizationNews.

Ця частина, як зазначається, нині займається забезпеченням окупантів в зоні бойових дій, а пункт її постійної дислокації – місто Улан-Уде (Бурятія). Військовий розповів, що нещодавно до них на забезпечення поставили підрозділ "Ахмат", якому почали завозити дуже хороше екіпірування та нормальні продукти.

За його словами, "ахматівцям" привезли багато закордонного камуфляжу. "Коли ми запитали, як наші хлопці можуть отримати такі комплекти, вони відповіли: ніяк, оскільки Аллах благословив їх на Джихад і для цього вони будуть забезпечуватись за вищим розрядом", – написав окупант.

Також бурят розповів про свавілля, яке чинять найманці Кадирова. Зокрема, вони винищили – просто заради розваги – блокпост з російськими солдатами. "Військовослужбовці підрозділу "Ахмат" творять все, що хочуть. Одного разу навіть "випадково" вирізали наш блокпост. Тільки випадковостей таких не буває... Самі розумієте", – написав він.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...