Випалена земля просякнута кров'ю: Штурмовики показали бої в районі Андріївки (відео)

Українські захисники показали унікальні кадри звільнення селища Андріївка Донецької області. Штурмовики боролися з ворогом з усіх сил. Деякі з наших бійців зазнали поранень, передають Патріоти України.

Відео опублікуване у Telegram-каналі 3-ї окремої штурмової бригади. Її бійці брали участь у складній операції посеред імли Донбасу

"Вовки 3 ШР штурмують Андріївку, незважаючи на втрати, щільний вогонь ворожої артилерії та відчайдушний опір ворога. Так зараз виглядає поле бою, випалена земля просякнута кров'ю та усіяна трупами", – сказано у повідомленні.

На кадрах показано, як воїни ведуть вогонь по російських окупантах та рятують один одного від поранень. Один із захисників отримав кулю в ногу. Все його обличчя та руки також були в крові.

Побратими в польових умовах в розпалі бою надавали йому першу медичну допомогу. Тим часом, в окопі лежав ще один боєць, який також став мішенню ворога.

Нагадаємо, раніше у 3-й бригаді пояснили, чому Андріївка була такою важливою. Бої за неї були складними й довгими, адже село мало велике значення для окупантів через територіальне розташування.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...