"Випалити розпеченим залізом": Російський пропагандист закликав до знищення України й виправдав звірства "вагнерівців" (відео)

Один із найодіозніших пропагандистів Росії Сергій Мардан виправдав звірства приватної військової компанії "Вагнер", найманці якої вбивають мирних українців. Він сказав, що "спецоперація" - це війна, мета якої - знищити Україну, передають Патріоти України.

Відповідні заяви прозвучали у програмі Мардана, яку він веде в ефірі "Соловйов Live". На агресивну пропаганду звернув увагу Антон Геращенко, колишній заступник міністра внутрішніх справ України, і поділився фрагментом передачі на своєму Telegram-каналі.

Мардана сильно розлютив коментар голови Офісу президента Андрія Єрмака, який засудив воєнні злочини ПВК "Вагнер" і закликав покарати найманців. Українофоб із піною на губах почав виправдовувати "вагнерівців". Він назвав український прапор "нацистським", а нашу державну мову – "ненормальною".

За його словами, війна проти України може бути "тільки війною на знищення". "Тому що це, ось це, можна тільки знищити, випалити каленим залізом і нічого більше! Не може бути жодних мирних переговорів, перемир'я, багатосторонніх зустрічей!" – кричав Мардан.

Обережно, відео зняте пропагандою!

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...