Випускатимуть китайські... "Москвичі": У РФ намагаються відновити автопром

На виробничих потужностях заводу Renault, який призупинив роботу в Росії наприкінці березня на тлі санкцій та війни в Україні, може бути організовано виробництво китайських автомобілів під брендом “Москвич”. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За інформацією агентства, російський виробник вантажних автомобілів КамАЗ веде відповідні переговори із китайським JAC Motors. Виробництво автомобілів "Москвич" на китайській платформі може розпочатися вже цього року.

Після того, як французький виробник автомобілів Renault призупинив свою роботу в Росії, компанія передала свої активи російським державним органам. Нагадаємо, через напад Росії на Україну країна-агресорка повертається у темні часи, коли імпортні товари були дефіцитом, а автомобіль замість того, щоб бути засобом пересування, перетворився на предмет нереальної розкоші.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...