Виписали квитки до Кобзона: Українські десантники вдарили по великому скупченню живої сили РФ (відео)

Українські десантники вдарили по великому скупченню живої сили РФ на одній з ділянок фронту. Піхота ворога намагалась сховатися, но не вийшло, передають Патріоти України з посиланням на Десантно-штурмові війська ЗСУ.

"Аеророзвідники 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України помітили велике скупчення живої сили противника, зокрема росіяни переміщалися з посадки в будинок на тимчасово окупованій території", - йдеться у повідомленні.

За словами військових, кілька ударів FPV-дронов змусили їх перебігти в іншу хату, проте й там їх дістали дрони-камікадзе. "Залишки окупантів спробували втекти на машині, але на ходу їх також наздогнали дрони", - додають у ДШВ.

Втрачає менше вояків і перемагає той, хто більш технологічний: Зеленський озвучив співвідношення втрат на фронті

неділя, 30 червень 2024, 17:17

"Справді, у них (росіян – ред.) набагато більше людей. Справді, ми бережемо своїх людей більше. І, справді, у нас людей не буде більше, ніж у росіян. Але в цьому всьому ми повинні подивитися, що в нас сьогодні гине 1 українець до 6 росіян... Зараз на Х...

Атака тривала понад годину: Українські БПЛА завдали масованого удару по Новолипецькому металургійному комбінату - ЗМІ

неділя, 30 червень 2024, 16:40

Безпілотники в ніч на 30 червня влаштували масовану атаку на Новолипецький металургійний комбінат у Росії, передають Патріоти України з посиланням на російське видання Baza. Повідомляється, що атака на одне з найбільших підприємств чорної металургії РФ...