Виписали квитки у пекло: Прикордонники нанесли точний удар по оборонних укріпленнях росіян на півдні (відео)

Українські аеророзвідники ДПСУ завдавали точного удару дроном по оборонним позиціям росіян на Півдні. Відео своєї роботи вони поширили в мережі.

Згідно з відео, окупанти розмістились вздовж окопів, які були облаштовані у якості оборонних ліній на Півдні. Українські аеророзвідники зуміли вистежити місце розташування окупантів та завдати нищівного удару по їх позиції.

На відео помітно, як загарбники намагаються сховатись від українського безпілотника. Втім сила його удару, вочевидь, була потужною.

Буде чим закрити небо: Україна отримала ще один ЗРК Patriot від Німеччини

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:47

Посол Німеччини Мартін Єгер заявив про прибуття в Україну вже третьої системи протиповітряної оборони ЗРК Patriot, яку передала його держава, передають Патріоти України. За словами Єгера, він допоможе покращити захист населення та інфраструктури. Украї...

Орвел відпочиває: Росіяни поширюють фейк про те, як "солдат ЗСУ добиває свого побратима" (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:42

Росіяни щоразу перевершують себе у власній брехні й ницості. На "Росія 24" показують відео, де російський військовий добиває свого ж товариша по службі. Все б нічого, та окупантів видали за українських військових, передають Патріоти України. "Епізод ст...