Виписали квитки в пекло: Сили оборони пострілом із HIMARS знищили ворожу САУ "Акація" разом із шістьма окупантами (відео)

Українські воїни знищили російську 152-мм самохідну гаубицю "Акація", яку противник розмістив на лівому, тимчасово окупованому березі Херсонської області. Військову техніку противник намагався сховати в лісопосадці в районі села Козачі Лагері неподалік Дніпра, передають Патріоти України.

Воїни Збройних сил України знайшли ворожу САУ й завдали прицільного удару. Відповідним відео поділився представник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук у своєму Telegram-блозі. Попередньо разом із самохідною артилерійською установкою війська країни-агресора втратили особовий склад – шість окупантів стали "двохсотими".

Дрон наших захисників показав російську "Акацію" у лісі до удару. За інформацією мережі, точний постріл нібито здійснила РСЗВ HIMARS, яку ЗСУ отримали від США. Внаслідок вогневого удару, який коригували з повітря наші аеророзвідники, САУ противника загорілася, почалася детонація БК.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...