Виписали квитки в пекло: Третя штурмова показала відео знищення окупантів та їх техніки біля Авдіївки

Ситуація на Авдіївському напрямку залишається надскладною, передають Патріоти України з посиланням на Telegram Третьої окремої штурмової бригади.

"Тріпл кіл або мінус багі, БК і техніка окупантів! Ворожі цілі вистежили з неба та вполювали FPV-дронами в районі Авдіївки", - сказано у підписі під відео.

Як розповіли українські бійці, їм вдалося знищити польовий склад з БК, яким окупанти діставали нашу піхоту на передовій та російську ББМ, яка ще вранці їхала штурмувати укріплення ЗСУ. Окрім цього було знищено групу росіян, які прямували до своїх позицій на багі.


У Росії виникли проблеми з ракетами з КНДР - половина вибухнула у повітрі

четвер, 9 травень 2024, 6:48

Близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не долетіли до цілі. Відсоток несправності високий. Про це у коментарі Reuters розповіли в Офісі генерального прокурора України. За словами Офіса, всього прокурори вивчили уламк...

Хитрий хід: У Forbes дізналися, як українські надводні дрони стали вбивцями російських гелікоптерів

четвер, 9 травень 2024, 6:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і стала відома важлива особливість українських безпілотних надводних апаратів - вони, схоже, мають власні ракети для протиповітряної оборони. Як пише Forbes, може йтися про радянську керовану Р-73 класу повітря-по...