Виписали квитки в пекло: ЗСУ завдали потужного удару по позиціях десантно-штурмових військ РФ під Бахмутом, - ISW

Українські війська завдали ударів по позиціях десантно-штурмових військ (ВДВ) Росії поблизу Бахмута. Вогонь повністю знищив позицію окупантів. Про це повідомляє Інститут вивчення війни із посилання (ISW) на супутникові фото, передають Патріоти України.

На кадрах, опублікованих 14 січня, видно, що позиція ВДВ у Донецькій області горить після українського удару. Російський солдат, якому вдалося вижити, скаржився, що удар знищив усе, включаючи боєприпаси, автомобіль та особисті документи.

Яка ситуація під Бахмутом

За даними американських аналітиків, під Бахмутом тривають позиційні бої. Пдтверджених територіальних змін у цьому районі не було. Позиційні бої тривали:

  • на північний схід від Бахмута біля Богданівки;
  • на захід від Бахмута біля Іванівського та Хромового;
  • на південний захід від Бахмута біля Кліщіївки та Андріївки.

Поблизу Бахмута дислокуються підрозділи 200-ї окремої морської піхотної бригади РФ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...