Виріс у пристойній родині: Розкрилася правда про біографію та українське коріння засновника "Вагнера" Пригожина

Журналістка і ведуча 1+1 Наталія Мосейчук у бесіді з російським опозиціонером Ігорем Яковенком розкрила правду про біографію засновника ПВК "Вагнера" Євгенія Пригожина. Виявилося, у рашиста є українське коріння, передають Патріоти України.

"Я згадала про те, що Пригожин теж, загалом-то, якусь частину часу провів в Україні. Між іншим, двоє дідусів, рідний і двоюрідний, у Пригожина теж були з України, з Жовтих Вод (місто в Дніпропетровській області - УНІАН)", - розповіла Мосейчук.

Вона також повідомила, що глибоко "копнула" біографію Пригожина. Їй вдалося дізнатися, чим займалися його дідусі. "Вони були досить орденоносними чоловіками, бо начебто як двоє пройшли фронт, рідний так точно. Я знаю, тому що він був і комісаром на фронті, і нагороджений... Але другий Дід Пригожина займався розробкою на відкритих уранових рудниках і він керував одним з уранових рудників", - зазначила журналістка.

За словами Мосейчук, вона була сильно здивована, коли зрозуміла, що Пригожин ріс у пристойній родині. Батьки намагалися дати йому гарне майбутнє. Але рашист вибрав інший шлях. "Я, наприклад, дізналася про те, що мама у нього викладала на кафедрі і що він вступав нібито на фармацевтичний факультет медичного університету або інституту. Нібито він там провчився, здається, один рік і потім загримів вже за статтею за розбій на три з половиною роки. Потім ще понад 10 років йому дали, він вийшов трошки раніше, дев'ять відсидів", - розповіла вона.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...