Вирішила змінити громадянство: Титулована російська фігуристка відмовилася виступати за РФ

Російська фігуристка Наталія Забіяко, яка в парі з Олександром Енбертом (на фото) ставала срібною призеркою Олімпійських ігор (2018), бронзовою призеркою чемпіонату Європи (2018) та чемпіонату світу (2019), срібною призеркою чемпіонату Росії (2019) вирішила відновити кар'єру та виступати за збірну Канаду в парі із Закарі Дейлманом. Про це повідомляє "Р-Спорт" з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією, передають Патріоти України.

26 лютого 2020 року на шоу "Шлях до перемоги" Наталія оголосила про завершення професійної спортивної кар'єри. "Новим партнером Забіяко стане канадський фігурист Закарі Дейлман, молодший брат бронзової медалістки чемпіонату світу 2017 року Габріель Дейлман. Забіяко та Дейлман представлятимуть Канаду та тренуватимуться в цій країні у Бруно Маркотта", – повідомило джерело.

Триразова олімпійська чемпіонка та депутатка Держдуми Ірина Родніна, коментуючи перехід Забіяко, заявила, що країна від цього нічого не втратить. "Прапор їй у руки, нехай виступає за Канаду. Мені якось від її переходу все одно, у нас є багато іменитих спортсменів", – цитує 72-річну Родніну Чемпіонат.com.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...