Вирішили не відкладати: "Слуги" проведуть "співбесіду" з потенційними міністрами МОЗ та Міненергетики

Народні депутати від фракції "Слуга народу" проведуть зустріч із кандидатами на посади глав МОЗ та Міненергетики і вугільної промисловості Максимом Степановим та Ольгою Буславець. За інформацією джерел УП, зустріч відбудеться о 15:00 29 березня, повідомляють Патріоти України.

"Ввечері о 18:00 буде зустріч голів фракцій з Разумковим (спікер ВР Дмитро Разумков - ред.). Вирішать, чи працюватимуть завтра у (сесійній - ред.) залі і о котрій зустрінуться", - заявило джерело.

Наразі, за даними джерел, засідання комітетів Верховної Ради планується провести зранку 30 березня, після чого відбудеться засідання ВР. Раніше співрозмовники у "Слузі народу" заявляли, що міністрів охорони здоров’я Іллю Ємця і фінансів Ігоря Уманського скоро можуть звільнити.

На заміну Ємцю вже розглядають кандидатуру голови Одеської облдержадміністрації часів Порошенка Максима Степанова. За даними УП, Ольга Буславець може стати міністром енергетики. Вона має добрі стосунки з чинним прем'єром Денисом Шмигалем, який до призначення в Кабмині з 2017 року працював на керівних посадах у "ДТЕК Західенерго" та Бурштинській ТЕС.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...