Вирішили підіграти Путіну: Хунти кількох країн Африки написали скаргу на Україну до ООН, заявляючи, що Київ "підриває стабільність"

Хунти Західної Африки поскаржилися до ООН на нібито підтримку Україною повстанців-туарегів, які ліквідували десятки найманців ПВК "Вагнер" в Малі. Про це повідомляє Альянс держав Сахелю, передають Патріоти України..

Лист-звернення датований 19 серпня 2024 року. Його підписали хунти Малі, Буркіна-Фасо та Нігеру. "Цим спільним листом міністри закордонних справ Буркіна-Фасо, Малі та Нігеру рішуче засуджують відкриту та припущену підтримку урядом України міжнародного тероризму, зокрема в Сахелі. Вони просять Раду Безпеки взяти на себе відповідальність перед обличчям свідомого вибору України підтримувати тероризм, щоб запобігти цим підривним діям, які загрожують стабільності Сахеля і навіть Африканського континенту", — йдеться в повідомленні.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...