Вирішили підтримати Палестину: Популярна туристична країна планує заборонити в'їзд на свою територію громадянам Ізраїлю

Мальдівська Республіка готується заборонити в'їзд на територію країни громадянам Ізраїлю. Про таке рішення президента країни Мохамеда Муіззу, ухваленого за рекомендацією кабінету міністрів, оголосив міністр національної безпеки та технологій Алі Іхсан, передають Патріоти України.

Однак для набрання чинності цьому рішенню потрібне внесення поправок до законодавства. Повідомляється, що острівна держава в Індійському океані, яка не підтримує дипломатичних відносин з Ізраїлем, пішла на такий крок на знак солідарності з палестинцями сектору Газа.

Згідно з прес-релізом офісу президента Мальдів, глава держави також розпорядився організувати кампанію зі збору коштів для допомоги палестинцям через Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям та організації робіт (БАПОР).

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...