Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою


У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ".

Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два офіцери ЗС РФ отримали поранення. Але є нюанс. Нюанс полягає в тому, що жодної ДРГ там і близько не було, а офіцерів поранено внаслідок дружнього вогню та власного ідіотизму", – йдеться в повідомленні.

Інцидент стався у вечірній час 7 травня 2024 року в районі населеного пункту Червона Яруга, що в Бєлгородській області, за 12 кілометрів від державного кордону.

До блокпоста, що охороняли два рядових – Деменєв і Попков, які були призовниками, наблизився автомобіль ВАЗ-2109 чорного кольору. У машині перебувало двоє чоловіків у військовій формі.

Рядовий Попков підійшов до автомобіля, щоб уточнити мету їхнього прибуття та перевірити документи. Водій автомобіля, не відрекомендувавшись, витягнув із кобури пістолет Макарова та спрямував його на Попкова. Він також наказав Попкову віддати службову зброю і встати на коліна, заявивши, що вони є членами "ДРГ ЗСУ".

У цей момент другий рядовий Деменєв, почувши слова про "ДРГ" і побачивши пістолет, спрямований на його товариша, без попередження почав стріляти в автомобіль з АК-74.

Потім Деменєв повідомив про інцидент по рації. Після того, як вилучили документи в поранених пасажирів автомобіля, виявилося, що на блокпост прибули не члени "ДРГ ЗСУ", а офіцери 473-го окружного навчального центру (в/ч 31612, Свердловська область) із перевіркою.

Жартівником, який був за кермом, виявився начальник штабу 24-го стрілецького батальйону капітан Козлов. Пасажир – лейтенант Ліпатов. Обох доправлено до бєлгородської лікарні.

Наприкінці червня Україна отримає партію танків Leopard – очільниця міноборони Іспанії

понеділок, 20 травень 2024, 20:52

Україна отримає від Іспанії новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard і боєприпаси. Про це заявила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, повідомляють Патріоти України з посиланням на El Mundo. Вона також уточнила, що постачан...

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...