Вирішили прирівняти інших до себе? У Міноборони РФ заявили, що вважатимуть судна з українським зерном "перевізниками зброї"

У Міноборони РФ заявили, що будь-яке судно, яке прямуватиме до українських портів, розглядатимуться як "потенційні перевізники вантажів військового призначення". Про це йдеться у повідомленні Міноборони РФ Telegram, передають Патріоти України.

"У зв'язку із припиненням функціонування "чорноморської ініціативи" та згортанням морського гуманітарного коридору, з 00.00 за московським часом 20 липня 2023 року всі судна, що прямують в акваторії Чорного моря до українських портів, розглядатимуться як потенційні перевізники вантажів військового призначення", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у російському Міноборони зазначили, що всі судна, які будуть прямувати до українських портів будуть розглядатись як залучені до російсько-української війни на боці України.

Також російські агресори оголосили морські райони у північно-західній та південно-східній частинах міжнародних вод Чорного моря тимчасово небезпечними для судноплавства. Росія направила відповідні інформаційні попередження про відкликання гарантій безпеки.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...