Вирішив "блиснути почуттям гумору": Шойгу відповів на слова Зеленського про Крим одеським анекдотом

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу відповів на слова українського президента Володимира Зеленського щодо захопленого Криму старим одеським анекдотом. Глава Міноборони в п'ятницю, 6 серпня, під час зустрічі з красноярськими журналістами стверджував, що українські лідери змінюються, а півострів нібито буде "російським" завжди, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТАСС.

Міністр розповів анекдот про фонтан і порівняв його долю з долею Криму. "Знаєте, є старий одеський анекдот, коли приїжджий запитує на Соборці про фонтан, який не працює: "А здесь бил фонтан?". А одесит йому відповідає: "Почему бил? Он бил, есть и будет", – "блиснув" гумором Шойгу.

Ще чиновник стверджував, що з півостровом все буде так само, як і з фонтаном. На його думку, на ситуацію з Кримом не вплине зміна керівників України. Раніше Володимир Зеленський підкреслював, що Крим є українською територією та ніколи не стане "російським".

Президент також говорив, що в РФ величезна кількість громадян не підтримують агресивну політику керівництва країни проти української держави й вважають півострів територією, підконтрольною Києву.

Нагадаємо, Росія захопила український Крим навесні 2014 року. Україна та низка західних країн, зокрема США, не визнали півострів російським й покарали РФ за агресію – запровадили санкції.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...