"Вирішив налякати їжака...": Депутат Держдуми РФ заспівав про "Сарматушки", націлені на "Сполучені Штатушки" (відео)

У суботу, 17 грудня, коли в державі-агресорці відзначають день ракетних військ стратегічного призначення, заслужений артист Росії та депутат Держдуми РФ Денис Майданов спільно з компанією “Парк Патріот Медіа” випустив кліп на пісню “Сарматушка”. Як відомо, ядерна ракета “Сармат” вважається головною військовою потугою РФ, застосуванням якої вона намагається лякати весь світ. Відео цього крінжового “витвору мистецтва” з’явилося на відео-хостингу YouTube, передають Патріоти України.

“Из России-матушки вдаль глядят "Сарматушки" на Соединённые Штатушки”, - виспівував голосистий депутат російського парламенту від путінської партії “Единая Россия”.

Треба сказати, що текст цієї, з дозволу сказати, пісні, допомагав писати Майданову одіозний екскерівник “Роскосмосу” Дмитро Рогозін. Його зазначено як співавтора.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...