Вирішив оформлювати не на себе: Завгосп СБУ не задекларував котедж за 600 тис. доларів, в якому живе, - розслідування

Андрій Падалка, начальник департаменту господарського забезпечення СБУ, не задекларував будинок за 600 тисяч доларів. Про це йдеться в розслідуванні hromadske, передають Патріоти України.

Будинок, у якому живе Андрій Падалка, розташовується в котеджному містечку Green Hills, у передмісті Києва: з турнікетами, охороною, британською школою та причесаними ландшафтними дизайнами.

Площа будинку сягає майже 300 квадратів, ділянка 14 соток з гостьовим будинком ще на 120 метрів. Також там є власна газова котельня, пральня, гараж на два авто, велика тераса, простора кухня з технікою преміумкласу та дерев'яними меблями. Три великі спальні з ванними кімнатами, просторі вбиральні та кабінет на першому поверсі. Саме так описують це обійстя в оголошенні про продаж, яке вочевидь просто забули прибрати з сайту.

Але цей будинок Падалка вирішив оформлювати не на себе. За даними hromadske, він зараз перебуває у стосунках з Оленою Зеленською (ні, не першою леді, просто тезка). Пара має спільну дитину. В Олени Зеленської є мама — Лариса Пандей, і саме на цю жінку зареєстрований придбаний 26 жовтня 2023 року будинок з ділянкою на 10 соток.

Журналісти hromadske отримали відповідь на запит від Служби безпеки України. Там повідомили, що службовець переїхав у будинок, придбаний у жовтні 2023 року, лише цьогоріч. Саме тому в декларацію, якої немає у відкритому доступі, він його не вніс.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...