Вирішив показати "силу": Кадиров на зустрічі у Кремлі вирішив зайнятися фізкультурою, почавши віджиматися на стільцях (відео)

Російський ставленик в окупованій Ічкерії Рамзан Кадиров укотре дав привід для глузувань зі своєї персони, зайнявшись фізкультурою просто на зустрічі у Кремлі, передають Патріоти України.

Як видно на оприлюдненому у соцмережах фрагменті з прямої трансляції, поки решта учасників заходу обговорювали осторонь якісь свої питання, чеченський диктатор, ніби образившись на те, що всі його ігнорують, вирішив продемонструвати їм свою «силу».

Для цього він уперся у спинки стільців, що стояли біля столу, і почав на них віджиматися. Щоправда, вистачило Кадирова зовсім ненадовго, та й привернути увагу присутніх йому так і не вдалося.


На Запорізький напрямок перекинуть додаткову зброю і техніку, - Сирський

понеділок, 28 жовтень 2024, 20:27

На Запорізький напрямок Сили оборони спрямують додаткові поставки зброї та техніки. Зокрема, особливу увагу буде приділено підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський,...

Серед фігурантів - лікар з паспортом РФ: СБУ повідомила про ліквідацію шістьох схем для ухилянтів (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 20:15

Служба безпеки України та Нацполіція в Закарпатській, Львівській та Черкаській областях ліквідували шість схем ухилення від мобілізації та нелегального виїзду військовозобов'язаних за кордон. Про це повідомляє СБУ в понеділок, 28 жовтня, передають Патр...