Вирішив вразити виборців відразу усіма "талантами": Добкін заспівав замість Кобзона та варив перловку для харків'ян (фото)

Колишній народний депутат Михайло Добкін, який є одним з претендентів на посаду мера Харкова, відзначився кількома витівками на День перемоги над нацизмом, 9 травня. Про це повідомляє RegioNews, передають Патріоти України.

Одіозний політик, який відомий по ряду скандалів, під час свята годував людей кашею на польовій кухні в Харкові. Як повідомляється, Добкін особисто взявся демонструвати свій кулінарний талант в приготуванні перловки жителям міста.

Також Добкін заспівав пісню "Темная ночь". Примітно, що в ролі співака він себе спробував на телеканалі кума російського президента Володимира Путіна Віктора Медведчука "Перший незалежний". Цей канал було утворено за допомогою журналістів, які потрапили під санкції через проросійську пропаганду в Україні.

"Темная ночь" – популярна в Радянському Союзі пісня, яку спочатку виконав Марк Бернес, а потім переспівав російський співак і один із улюбленців Путіна Йосип Кобзон. Кобзон активно підтримував окупацію півострова Крим, приїжджав виступати на окупований Донбас та провідував у лікарнях поранених російських окупантів.

З приводу цього "годування ветеранів" Михайлом Добкіним в мережі з'явилися обурені коментарі. "Та з його рук я б і чорної ікри не взяв", - зауважив один з коментаторів.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...