Вирішив "вибити нечисть із рідної України": ЗСУ ліквідували рашиста родом із Запоріжжя (фото)

Українські воїни ліквідували 59-річного Сергія Лашкова, який вирішив "вибити нечисть із рідної України", інформують Патріоти України.

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, окупант Лашков був родом із Запоріжжя, закінчив Дніпропетровське найвище зенітне ракетне командне училище ППО, а на Далекому Сході дослужився до капітана.

Згодом Лашков пішов на службу в міліцію й пішов у відставку підполковником. Сім'я переїхала до Санкт-Петербурга. Втім, Лашков вирішив ще повоювати й відправився вбивати "рідних" українців.

"Останній раз на зв'язок із рідними вийшов на зв'язок 31 жовтня, коли у складі розвідроти "йшов туди, не знаючи куди". Ліквідовано 4 листопада. Похорон запланований на наступний тиждень. Його дочка Ольга Бабич, яка й опублікувала некролог, ставить риторичне запитання - "За яку Батьківщину він загинув? За Росію? Чи хотів вибити нечисть із рідної за народженням України?", - зазначив експерт.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...