"Вирушаю у духовну подорож": ЗМІ дізналися подробиці про хлопця, який протаранив огорожу Капітолія (фото)

Учора хлопець на автомобілі в'їхав в огорожу Капітолію у Вашингтоні.

Нападником, який протаранив автомобілем поліцейських біля Капітолія у Вашингтоні, виявився 25-річний Ноа Грін. Про це повідомляє CNN, BBC News та NBC з посиланням на джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Ноа Грін – мешканець Індіани. Напередодні нападу у соціальних мережах він писав, що недавно звільнився і відправляється у «духовну подорож». Він додав, що страждав від наслідків необдуманого вживання наркотиків. Американець багато писав про діяльність націоналістичної релігійної організації «Нація ісламу».

Наразі його сторінки видалені Facebook «політикою щодо небезпечних осіб та організацій».

Що трапилось:

  • Учора невідомий на автомобілі в'їхав в огорожу Капітолію у Вашингтоні. Троє людей, серед яких і водій, отримали поранення.
  • Крім того, за інформацією джерел, після тарану водій вийшов з машини та розмахував ножем. Тоді один з поліцейських у нього вистрілив.
  • Будівлю Капітолію, в якому розташовується Конгрес США, заблокували. Вхід і вихід заборонено.

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...