Вирви, уламки і розтрощена техніка: Як виглядає місце у Польщі, куди впали російські ракети (відео)

Російські окупанти під час масованого обстрілу ракетами України, ймовірно, влучили на територію Польщі. В результаті загинули двоє громадян Польщі. В Мережі з'явилося відео з місця події, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно масштабні руйнування, розтрощену сільськогосподарську техніку та велику вирву від снаряду. Зараз фахівці НАТО встановлюють, чи це впали уламки збитої українською ППО російської ракети, падіння самої ракети чи ракети ППО ЗСУ.

Нагадаємо, що за інформацією польських ЗМІ, у другій половині 15 листопада, під час російської атаки по Україні, у місті Пшеводув на території Польщі пролунав вибух. В результаті загинули двоє людей. За повідомленням ЗМІ Польщі, причиною могла стати російська ракета.

Пізніше з'явилася інформація, що прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький повідомив про термінове скликання радбезу. Речник уряду Польщі Петр Мюллер зазначив, що подробиці оприлюднять після наради.

"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...