Висловив невдоволення "республікою": У Донецьку "МГБ" схопило відомого блогера-сепаратиста

Тепер на окупованому Донбасі, як і в РФ, жителі мають "чудову можливість" опинитися у тюрмі за лайки та дописи у соцмережах.

У Донецьку бойовики відвезли в невідомому напрямку відомого блогера Сеню Анатоліча Варма, який підтримував окупацію Донбасу. Останнім часом він почав в соцмережах критикувати "народну республіку", за що і поплатився. Арешт Варма прокоментував в Facebook російський блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

"В минувшую среду, 30 октября, в Донецке исчез без вести блогер Сеня Анатолич Варм. В этот день он написал свое последнее сообщение в Facebook: "Меня хочет задержать мгб". В комментариях подписчики советовали ему срочно хватать ребенка и "валить", но сепаратист, очевидно, это сделать не успел. Уже 3 дня от него нет никаких вестей", - написав Ель Мюрид.

Арешт Варма підтвердив і член так званої "громадської палати" терористичної "ДНР" Олександр Болотін: "Все… Сеня под арестом… Серьезно абсолютно! Толком не ясно. За деятельность в ФБ".

Мюрид, который в 2014 году поддержал нападение РФ на Украину, шокирован арестом блогера. "В Донецке местное гестапо... арестовало нашего хорошего знакомого Сеню (Сергея) Варма. Судя по всему, за лайки и посты в Фейсбуке. Он порочил молодую "республику" сообщениями о реальной в ней жизни. Как правило, чем меньше реальных достижений может предъявить власть, тем более свирепо она ищет врагов, которые сомневаются в ее блестящих успехах. Кстати, политические репрессии российского режима — ровно по той же причине", - написав Мюрид.

"Бандитская территория иначе не выглядит…. Бандиты при помощи российских коллег захватили власть и создали филиал соседнего Мафия стейт. А кто этим недоволен — в застенки", - обурений пропагандист. "Нынешняя "ДНР" - это многократно ухудшенная копия нынешней России", - констатував блогер.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...