Високодуховне посольство держави-агресора назвало "дикістю" відмову Британії надати візу російському дипломату

У дипвідомстві заявили, що Лондон раніше нібито сам запросив російського делегата.

Посольство РФ у Британії. Фото: Вікіпедія.

Невидача візи представнику МЗС Росії, який прямував на конференцію з питань свободи ЗМІ в Лондоні, «виглядає дико». Про це йдеться в повідомленні посольства Росії в Британії, передають Патріоти України.

У дипвідомстві уточнили, що Лондон раніше нібито сам запросив російського делегата і акредитував його, проте в підсумку «зірвав поїздку». У посольстві додали, що британці могли «взяти на озброєння» практику США, які «славляться подібними ексцесами».
На конференцію з питань свободи ЗМІ також не пустили представників RT і Sputnik. МЗС Британії заявив, що відмовив їм в акредитації, звинувативши в поширенні дезінформації. За даними російського посольства, RT повідомили, що на конференції немає місць. Кремль назвав це рішення абсурдом.

Міжнародна конференція з питань свободи ЗМІ (Global Conference for Media Freedom) проводиться Великобританією спільно з Канадою 10-11 липня. Очікується, що в ній візьмуть участь чиновники, представники громадських організації та близько 1 тис. журналістів.

Джерело: РБК.ру

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...